Sherim me Kuran – Rukja ne kuran dhe sunet

Ilaci KHALTATU RRUMI

Ilaci KHALTATU RRUMI

Endrra e Shejkh Muhamed Er-Rumij për shërim Përzierja e Shejh Muhamed Rumit Mix për shërim. Përdorimi Përdorimi i sidrit të bluar përshkruhet në ëndrrën e shejkh Muhmed Er-Rumij si më poshtë: Shpjegimi i ëndrrës për shërimin e magjive dhe e syrit të keq Thotë Allahu i...

read more

Rukje me Kuran per Sherim nga Semundjet

by khalid al hibshi | Sherim me Kuran

Rukje me Kuran per Sherim nga Mesyshi

by khalid al hibshi | Sherim me Kuran

Rukje me Kuran per Sherim nga Magjia

by khalid al hibshi | Sherim me Kuran

Shpërndaje
error: Content is protected !!

Pin It on Pinterest

Share This